Geschrieben von:/Posted by: Gábor Szõts at 04 May 2004 08:56:13:
Szia Gyuri!
Szeretném, ha nyilatkoznál, jössz-e (május 28-30.), mert szervezni kell. Ha erre az üzenetre nem válaszolsz, úgy tekintem, hogy nem veszel részt a versenyen.
Üdvözöl: Gábor
Ekezet nelkul valaszolok, mert a komputeren amelyet most hasznalok hianyzik a magyar nyelv.Szia Gyuri!
Szeretném, ha nyilatkoznál, jössz-e (május 28-30.), mert szervezni kell. Ha erre az üzenetre nem válaszolsz, úgy tekintem, hogy nem veszel részt a versenyen.
Borzasztóan sajnálom, mindannyian nagyon örültünk volna, ha személyesen találkozhatunk veled. Remélem, jövõre nem lesz akadálya annak, hogy elgyere.Ekezet nelkul valaszolok, mert a komputeren amelyet most hasznalok hianyzik a magyar nyelv.Szia Gyuri!
Sajnos ugy tunik hogy nem tudok reszt venni a bajnoksagon...
A Sengeni vizumom ket het mulva vegzodik es legalabb ket hete kell hogy ujjat kapok. Magyar vizumert Lembergbe kell mennem + ket napig a sorban varni (erre most nincs idom: marciusban es aprilisben kb. 12 napig voltam otthon - most is harmadik hete Osztrakorszagban tartozkodok 500 km a magyar hatartol).
Bocs hogy nem valaszoltam a korabbi leveleidre, de igazan nem sok szabad idom van most.
Udv,
Gyuri
Return to Archive (Old Parsimony Forum)
Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests