OT: To Lyapko George about the Hungarian championships

Archive of the old Parsimony forum. Some messages couldn't be restored. Limitations: Search for authors does not work, Parsimony specific formats do not work, threaded view does not work properly. Posting is disabled.

OT: To Lyapko George about the Hungarian championships

Postby Gábor Szõts » 04 May 2004, 07:56

Geschrieben von:/Posted by: Gábor Szõts at 04 May 2004 08:56:13:

Szia Gyuri!
Szeretném, ha nyilatkoznál, jössz-e (május 28-30.), mert szervezni kell. Ha erre az üzenetre nem válaszolsz, úgy tekintem, hogy nem veszel részt a versenyen.
Üdvözöl: Gábor
Gábor Szõts

Re: OT: To Lyapko George about the Hungarian championships

Postby Lyapko George » 04 May 2004, 08:46

Geschrieben von:/Posted by: Lyapko George at 04 May 2004 09:46:08:
Als Antwort auf:/In reply to: OT: To Lyapko George about the Hungarian championships geschrieben von:/posted by: Gábor Szõts at 04 May 2004 08:56:13:
Szia Gyuri!
Szeretném, ha nyilatkoznál, jössz-e (május 28-30.), mert szervezni kell. Ha erre az üzenetre nem válaszolsz, úgy tekintem, hogy nem veszel részt a versenyen.
Ekezet nelkul valaszolok, mert a komputeren amelyet most hasznalok hianyzik a magyar nyelv.
Sajnos ugy tunik hogy nem tudok reszt venni a bajnoksagon...
A Sengeni vizumom ket het mulva vegzodik es legalabb ket hete kell hogy ujjat kapok. Magyar vizumert Lembergbe kell mennem + ket napig a sorban varni (erre most nincs idom: marciusban es aprilisben kb. 12 napig voltam otthon - most is harmadik hete Osztrakorszagban tartozkodok 500 km a magyar hatartol).
Bocs hogy nem valaszoltam a korabbi leveleidre, de igazan nem sok szabad idom van most.
Udv,
Gyuri
Lyapko George

Re: OT: To Lyapko George about the Hungarian championships

Postby Gábor Szõts » 04 May 2004, 09:22

Geschrieben von:/Posted by: Gábor Szõts at 04 May 2004 10:22:49:
Als Antwort auf:/In reply to: Re: OT: To Lyapko George about the Hungarian championships geschrieben von:/posted by: Lyapko George at 04 May 2004 09:46:08:
Szia Gyuri!
Ekezet nelkul valaszolok, mert a komputeren amelyet most hasznalok hianyzik a magyar nyelv.
Sajnos ugy tunik hogy nem tudok reszt venni a bajnoksagon...
A Sengeni vizumom ket het mulva vegzodik es legalabb ket hete kell hogy ujjat kapok. Magyar vizumert Lembergbe kell mennem + ket napig a sorban varni (erre most nincs idom: marciusban es aprilisben kb. 12 napig voltam otthon - most is harmadik hete Osztrakorszagban tartozkodok 500 km a magyar hatartol).
Bocs hogy nem valaszoltam a korabbi leveleidre, de igazan nem sok szabad idom van most.
Udv,
Gyuri
Borzasztóan sajnálom, mindannyian nagyon örültünk volna, ha személyesen találkozhatunk veled. Remélem, jövõre nem lesz akadálya annak, hogy elgyere.
Sajnos idén még képviselni sem tudnálak, mert én vagyok a szervezõ, és biztos, hogy verseny közben is lesz dolgom.
Biztos, hogy elõbb-utóbb találkozunk.
Gábor Szõts

Return to Archive (Old Parsimony Forum)